Aloitan Cambridge -dieettini paastolla, eli 3pussia/vrk ja vähintään 2,5l vettä (tai kaloritonta nestettä esim. tee ilman sokeria ja maitoa, musta kahvi tai kivennäisvesi). Seuraava tapaaminen PT:n kanssa viikon päästä!

Punnitsen itse itseäni joka aamu, mutta en halua tietää rasvaprosenttia vielä. Jotenkin liikaa infoa siinä sitten, kun sen painon käsitteleminen on jo valmiiksi rankkaa. :-)


Päivä 1.

Eilen jo jännitti niin maan perskuleesti. Mielessä pyöri miljoona kysymystä ja selailin pelkästään onnistumistarinoita. Saatoin ehkä selailla liiankin paljon, kun alkoi omat tavoitteet lentämään kohti pilviä :-D Eniten huolestuttaa ketoositila kun kaikki sanoo että haisee pahalle. En mä halua haista pahalle! Haluan pusutella kotona ilman että avomies kuolee huuruihin :-D Mutta yhtä kaikki, kai siitäkin selviää ja ehkä itsevarmempi vaimokokelas korvaa kärsimysten hetket! Sitäpaitsi sain kuitenkin omavalmentajalta pastilleja!! :-D

Tosiaan alkutilanne tämä:

päivä          kg          +-          BMI          Tavoite KG:sta (60kg)          Tavoite BMI:stä (21,5)

1.               85,4         x          30,62          +25,4kg                              9,12


Saa nähdä mihin asti tämä Cambridgematka kantaa tavoitepainosta. Tarkoitukseni ei ainakaan tällä hetkellä ole pudottaa kaikkea tällä kuurilla, vaan sitten myöhemmin ehkä ihan vain jatkamalla salia ja terveellisiä elämäntapoja. Mutta nyt tarvitaan kunnon boosti!!! :-) :-)

Päivän fiilikset tähän mennessä:

Fiilis on ihan jepa. Päivällä oli kyllä niiiiin rankkaa kun ei ollut koulua ja yhtäkkiä kuppasin vaan kotona telkkaria katsellen ja omia juttujani tehden. Oli liikaa aikaa miettiä ruokailua ja nälkä kurni vatsassa. Aamulla maistelin omenakanelipuuroa ja olihan se ihan hyvää, mutta niin imelää että tuskin maistuu enää uudelleen. Ainakin tällä hetkellä tuntuu että se on niin ällöä etten voi kuvitella syöväni sitä huomenna :-D MUTTA kasviskeitto oli oikein hyvää! Melkein unohtui että se on pussiruokaa. Illan pirtelöä odotellessa!

Tänään kyllä hieman mietiskelin että mitäs hittoa mä tässä oikein teen. Ruoka on niin hyvää ja käytävältäkin leijailee nenään joku superateria :-( Ja ikävöin maitoa. Maito on niin hyvää... Sitten taas kurkkasin peiliin ja löytyhän se vastaus sieltä! Wohoo, vielä jatkuu!