Tsiisus kraist! Eilen illalla se suklaapirtelö oli aika hurjaa. :-D Muistutti kyllä näitä heraprotskujuomajauhejutskuja ja mua alkoi ällöttämään pahemman kerran!

Note to self: Oikeasti sen pitää olla JÄÄKYLMÄÄ että pystyy juomaan, eli Minna, laitappa se vesikannu sinne jääkaappiin kiltisti sitten ;-)

Muutenkin alkoi usko itseen rapisemaan kun illalla hirveä nälkä ja kiukuttelin kouluasioiden keskellä. Sen lisäksi ainoa asia mitä saa on pirtelö, ja se 1. aamun omenakaneli kummittelee vieläkin mielessä. Se oli ihan hyvää, mutta niin imelää että nälkäisenä maistuisi kovasti suolainen! Elikkäs ehkä alan vaan elelemään keitoilla ja pirtelöillä :-)

Noniin nyt siis Päivä numero kakkoseen!

Tuleva viikonloppu yksin kotona. Mitenköhän jaksan täällä kun olo tuntuu jotenkin epänormaalille kun pussittelee. Teki niin pahaa kun avomies tuossa mussutteli ihanaa tuoretta ruisleipää ja kaakaota. Yhyy, mäkin haluan!

Mutta, TÄNÄ AAMUNA VAAKA NÄYTTI 84,6 eli sehän on 0,8kg vähemmän kuin eilen! Melkein kilo! :-D BMI:ssä ollaan ehkä huomenna jo lievän ylipainon kohdalla! Vaikka oikeasti pitäisi iloita vaan prosessista eikä keskittyä numeroihin. Pitää alkaa harjoittelemaan sitä peiliin katsomista sydämmenmuotoisten lasien läpi! ;-)


Ensimmäinen havainto herätessä oli se että EN KÄYNYT VESSASSA YÖLLÄ!!!! Olin aivan varma että saan juosta vessaan tunnin välein, kun päivällä ainakin niin oli. :-D Kiitos ja ylistys rakolleni!

Toinen havainto oli se että MULLA EI OLLUT KUOLEMAN NÄLKÄ!!! Join banaanipirtelön, johon murskasin jääpaloja ja sileytin vielä sauvasekottimella. Oli ihan jepaa. Aika makeaa näin aamutuimaan, mutta alas meni lupsakkaasti! Jälkkäriksi vielä Clipperssin Detox -teetä (luonnostaan sokeritonta ja aika makeahkoakin), se on niiiin hyvää ja saa mielen iloiseksi kun sitä juon normaalistikkin aamuisin! :-) Kyllä tämä tästä. Enää 5h seuraavaan ateriaan!

 

Myöhemmin klo 18:23

Nyt on kyllä ollu tässä viimeiset 3 tuntia niiiin pahaa paikkaa. Tapasin parhaan ystäväni ostoskeskuksessa ja voi sitä ruuan tuoksun määrää ja mun mahan kurinan mahtavuutta! Niin monta sekuntia olin että EI SAAKELI PAKKO SAADA EN KESTÄ MITÄ SITTEN JOS ON PULLUKKA IHAN SAMA SYÖN SILTI!

-Mutta onneksi ystäväni kannusti siitä pois ja mentiin sovittelemaan vaatteita, vaikka eihän minun niitä kannata nyt ostella kun prokkis päällä ;-) Teki kyllä muuten tehtävänsä siellä sovituskopissa. Kaikki se selluliitin määrä siellä koleassa valossa ja raskausarvetkin hohti, löllyvistä alleista puhumattakaan! Silloin muistin mitä en halua peilistä nähdä ja näin selvisin kotiin.  Pitää pyytää niitä patukoita vaihteluksi. Pirtelö tuntuu jo nyt vaikealta, keitot on kyllä hyviä!

Muutes, avasin iltalehden tapani mukaan ja mitä sieltä tuli! Antti Jakola laihduttanut 80kg puolessa vuodessa Cambridgen avulla! Upeaa!!!

Tässä linkki: http://www.iltalehti.fi/laihdutus/2014101018707738_lh.shtml